Thursday, February 10, 2011

Νέα εμφάνιση για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας



Γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για την τεχνική της στο γήπεδο, η Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας συνδυάζει ένα μοναδικό ταλέντο με την τεχνική υπεροχή και την εκπληκτική ταχύτητα. Διαθέτοντας πέντε αστέρια στη φανέλα της, η οποία προκαλεί δέος στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο θρυλικός τρόπος που παίζει είναι αντίστοιχος του απαράμιλλου πάθους της για τη νίκη… για κάθε παίκτη, για την ομάδα και για τη χώρα.




Για live score, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τρόπου με τον οποίο παίζει οδήγησαν στον σχεδιασμό της νέας εμφάνισης της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας, η οποία συνδυάζει την κατασκευή ακριβείας με το τολμηρό στυλ. Το απολύτως καλύτερο για τους κορυφαίους στον κόσμο.

Τα κορυφαία υλικά, οι εξαίρετες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η τολμηρή ρίγα στο στέρνο της νέας φανέλας της εμφάνισης αγώνων εντός έδρας συμβολίζουν την τεχνική και την αντοχή που χαρακτηρίζουν τους παντοδύναμους Canarinhos.

Το αδυσώπητο πνεύμα και οι απαράμιλλες νίκες στα πρωταθλήματα εξελίσσονται με την παρουσίαση της νέας, τεχνικά προηγμένης εμφάνισης της ομάδας της Βραζιλίας.

Είναι κατασκευασμένη από ύφασμα κατά 13% πιο ελαφρύ και για την παραγωγή κάθε φανέλας έχουν χρησιμοποιηθεί 8 ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες ενώ το τολμηρό και ανθεκτικό της σχέδιο αντιπροσωπεύει μια κορυφαία στιγμή σχεδιασμού για τη Nike Football.

Οι φάσες από δικτυωτό υλικό στη φανέλα εξασφαλίζουν τέλειο αερισμό του σώματος, ενώ το συγκολλητό στρίφωμα, οι ραφές ακριβείας, τα τολμηρά Βραζιλιάνικα χρώματα και το κλασικό έμβλημα της ομάδας συμπληρώνουν τη "σκληροτράχηλη" όψη της. Η Βραζιλιάνικη CBF είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένα όνομα. Η Βραζιλιάνικη CBFείναι η προσωποποίηση της νίκης.



• Το σχέδιο με λαιμόκοψη εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή χωρίς να περιορίζει το σώμα.

• Το συγκολλητό στρίφωμα χαρίζει μοντέρνα όψη και μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος από την τριβή.

• Το έμβλημα της ομάδας στην αριστερή πλευρά του στέρνου είναι θερμοκολλητό, δείχνοντας με τολμηρό τρόπο την εθνική υπερηφάνεια των Βραζιλιάνων

• Η πατριωτική στάμπα με τη λέξη "Brasil" στην πλάτη και η Βραζιλιάνικη σημαία στο εσωτερικό του γιακά αποτελούν φίνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

• Ύφασμα Dri-FIT, το οποίο απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα ώστε να παραμένετε στεγνοί και άνετοι

• Η χρήση της Considered Design* εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η μεθοδολογία σχεδιασμού Considered Design που χρησιμοποιείται για την εμφάνιση της CBF αντιπροσωπεύει τη διαρκή δέσμευση της Nike για τη σχεδίαση προϊόντων που ούτε επηρεάζουν αρνητικά τις επιδόσεις ούτε επιβαρύνουν τον πλανήτη. Θέτοντας συνεχώς υψηλότερα πρότυπα για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, η Nike οραματίζεται ένα μέλλον με προϊόντα "κλειστού βρόχου", όπου τα υποδήματα που φοράτε σήμερα θα μετατρέπονται σε υποδήματα, φανέλες ή εξοπλισμό που θα χρησιμοποιείτε αύριο. Τα κυριότερα σημεία αυτής της μεθοδολογίας σχεδιασμού περιλαμβάνουν τη χρήση λιγότερων τοξικών ουσιών, περισσότερων βιώσιμων υλικών αλλά και τη δημιουργία λιγότερων αποβλήτων.

* Ο δείκτης Considered Index, ο οποίος δημιουργήθηκε από τη Nike, είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της βιωσιμότητας και της αποδοτικότητας των υλικών, των αποβλήτων, των διαλυτικών ουσιών και των διαδικασιών επεξεργασίας των ενδυμάτων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των προϊόντων Nike. Κάθε προϊόν πρέπει να υπερβαίνει τα βασικά πρότυπα Considered για να μπορεί να χαρακτηριστεί ως "Considered".

No comments:

Post a Comment