Sunday, February 13, 2011

Ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες

Τι κι αν ο Μιραλάς μπήκε ορεξάτος να κάνει τη...ζημιά και τραυματίστηκε μετά από εκείνη την πτώση με τη μέση προσπαθώντας να πάρει καρφωτή κεφαλιά πάνω από τον αμυντικό του Άρη. Τι κι αν ο Τζεμπούρ έχει κάνει ούτε δέκα καλές προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Τι κι αν η ροή του ματς εκνεύρισε, ενδεχομένως σε αδικαιολόγητο βαθμό για την εμπειρία του, τον Αριέλ Ιμπαγάσα από νωρίς στο ματς. Τι κι αν ο Νέτο επιβεβαίωσε την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πέτυχε γκολάρα ανάποδα απ'τη ροή του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή, κόβωντας την ορμή του αντιπάλου του. Άλλες ομάδες θα χρειάζονταν πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν που θέλησε ο Ολυμπιακός για να συνέλθει από την αναποδιά. Άλλες μπορεί να μην κατάφερναν  να συνέλθουν και να απαντήσουν και σε ολόκληρο το ματς γιατί κι ο Άρης δεν είναι καμμια τυχαία ομάδα κι αυτό το έχει αποδείξει στις μέχρι χτες εμφανίσεις του εντός έδρας και ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό.






Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ήρθε κοφτή και ξεκάθαρη από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε  με δυο γκολ που, ειδικά το δεύτερο, ήταν για τα ευρωπαϊκά highlights του Σαββατοκύριακου. Ο Τζεμπούρ έβγαλε τα λεφτά του χτες κι απέδειξε γιατί ο Ολυμπιακός πήρε το ρίσκο και τον απέκτησε. Ο Φουστέρ ματς με το ματς αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση στις ικανότητές του με αποτέλσμα να έχει ήδη εξελιχθεί σε ένα από τους πρώτους σκόρερ του "Θρύλου" πετυχαίνοντας το γκολ της αγωνιστικής με βολ πλανέ. Στις πρώτες αγωνιστικές το παλληκάρι έκανε τελικές προσπάθειες για τα κλάματα κι εγώ, το ομολογώ, τον είχα μόνο ικανό για να πασάρει κοφτά και να πρεσάρει ασταμάτητα. Βρίσκεται πάντα στα πρέποντα σημεία όταν ο Ολυμπιακός επιτίθεται και δίνει ουσία στο ρόλο του "κρυφού επιθετικού".



Δικαίωση για τον σενιόρ Βαλβέρδε  και τους παίκτες του που αμφθισβητήθηκαν ακόμα κι από τους ίδιους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού αφού όλοι ξεχάσαμε πως ο Ολυμπιακός αποτελείται από καινούργιους πλέον παίκτες κατά βάση κι ότι ο προπονητής ήρθε μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Καμια αμφιβολία για το ότι η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα, η υπογραφή του προπονητή της όμως έχει ήδη μπει.

No comments:

Post a Comment