Wednesday, January 19, 2011

Παραιτήθηκε ο Κούπερ!



H ΠΑΕ Αρης με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε την παραίτηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

"Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας", δήλωσε ο Αργεντινός.

Ο Κούπερ έκανε την ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον Αρη. Εύχομαι στον Αρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του".

Εκτός του Κούπερ, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν και βοηθοί του, Φανταγκούσι και Πουέμπλα.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ως υπηρεσιακός προπονητής και θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Κατα πάσα πιθανότητα Ισπανός θα είναι ο αντικαταστάτης του Αργεντίνου στον πάγκο της ομάδας με τον Μανουέλ Φερέρ να έχει τον πρώτο λόγο και να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις μεταγραφές τώρα δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτηση του Νέρι Καστίγιο. Ακολουθούν ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός χαφ Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα για ενάμιση χρόνο και ο 28χρονος Ιάπωνας επιθετικός Νταϊσούκε Σακάτα.

No comments:

Post a Comment