Sunday, January 2, 2011

Bet365.com – Koρυφαία Online Gaming εταιρεία στον Κόσμο

Ανακοινώθηκε το μήνα Νοέμβριο, η ετήσια λίστα του eGaming Review - Power 50 , που αφορά την αξιολόγηση και κατάταξη σε παγκόσμιο επίπεδο, των Online Gaming εταιρειών, με βάση 5 συγκεκριμένα κριτήρια : τα οικονομικά μεγέθη (40%), την στρατηγική και επίτευξη στόχων 12μήνου (20%), τη γεωγραφική κάλυψη (15%), την επιρροή και αναγνωρισιμότητα (15%), και την ποικιλία / διασπορά του προιόντος (10%).
Η bet365.com ανακηρύχθηκε για το 2010, η κορυφαία Online Gaming εταιρεία σε όλο τον κόσμο ξεπερνώντας εταιρείες όπως η Party Gaming, η Poker Stars που καταλαμβάνουν τις επόμενες 2 θέσεις , αλλά και οι Bwin, Sportingbet, William hill που ακολουθούν μεταξύ άλλων στην εν λόγω λίστα των 50. Τα πολύ καλά οικονομικά της μεγέθη, σε συνδυασμό με τη σταθερά αναπτυσσόμενη στρατηγική της, το κορυφαίο αναμφισβήτητα Live προϊόν της, με δυνατότητα παράλληλης ζωντανής παρακολούθησης του εκάστοτε αθλητικού γεγονότος,  η καινοτόμος  διαφημιστική της καμπάνια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, της έδωσαν επάξια τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς.
Η bet365.com σε όλες τις κατηγορίες που αξιολογήθηκε, συγκέντρωσε αθροιστικά την υψηλότερη βαθμολόγηση (87/100), κατακτώντας δικαιωματικά την 1η θέση για το 2010, με βάση την αξιολόγηση του παγκόσμια αναγνωρισμένου eGaming Review / Power50, αποφεύγοντας παράλληλα την υποκειμενικότητα ανάλογων προσεγγίσεων του χώρου της διαφήμισης. Καινοτομία στο προϊόν και στις ενέργειες προώθησης , ισχυρή προϊοντική αντίληψη μεταξύ των φίλων του ποδοσφαίρου καθώς και δυναμική στο αθλητικό στοίχημα ξεχώρισαν μεταξύ άλλων μοναδικών στοιχείων της εταιρείας.
Η bet365.com απολαμβάνει την εκτίμηση και το σεβασμό της αγοράς του Online Gaming καθώς και των ίδιων της των ανταγωνιστών, όσον αφορά στη σταθερή ανοδική της πορεία καθώς και στη στρατηγική ανάπτυξης της σε νέες αγορές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Sunday Times την κατέταξαν στην 3η θέση, σε σύνολο 100, μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ιδιωτικών εταιρείων στη Μεγάλη Βρετανία.
Παραθέτουμε, μερικά σχόλια από ισχυρές προσωπικότητες του κλάδου του Online Gaming, που προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο κύρος στο αποτέλεσμα που πέτυχε η bet365.com :
· 'Ήσυχος Γίγαντας' , Jim Ryan , CEO ,PartyGaming
· 'Koρυφαίο Προϊόν και  πολυεπίπεδη παρουσία' Ηenry Birch , Chief Executive , William Hill Online
· 'Aποτελεί απόδειξη ότι η στόχευση , η ποιότητα και η καινοτομία μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τους    πελάτες' Carlo Gualandri , CEO , Gioco Digitale
Bet365.com - το σοβαρότερο παιχνίδι στο internet
Koρυφαία Online Gaming Eταιρεία - eGaming Review / Power 50
Λίγα λόγια για την bet365.com
H bet365 είναι μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στοιχηματισμού στον κόσμο με πάνω από 4 εκατομμύρια πελάτες σε 200 διαφορετικές χώρες. Ο όμιλος έχει πάνω από 1.000 υπαλλήλους και είναι η 7η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία τoυ Ηνωμένου Βασιλείου.
Για αθλητικό και χρηματιστηριακό στοίχημα, είναι αδειδοτημένοι και λειτουργούνε σύμφωνα με την Επιτροπή Στοιχημάτων του Ην. Βασιλείου. Η λειτουργία των καζίνο, παιχνιδιών, πόκερ και μπίνγκο , είναι αδειδοτημένη και ρυθμισμένη από την κυβέρνηση του Γιβραλτάρ.

No comments:

Post a Comment