Thursday, March 15, 2012

Γίνετε ο betoto Champion και διεκδικείστε το μερίδιο σας από το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ!

Ολοκαίνουριος διαγωνισμός, αποκλειστικά από την betoto.com!

H betoto.com, η ελληνική εταιρία online στοιχήματος, παρουσιάζει έναν ολοκαίνουριο διαγωνισμό που θα σας καθηλώσει! Η betoto.com σχεδίασε και σας προσφέρει τον πρώτο στοιχηματικό διαγωνισμό αποκλειστικά για Έλληνες παίκτες και αποκλειστικά για αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος!

Είστε φανατικός ποδοσφαιρόφιλος;  Παίζετε την ελληνική Σούπερ Λίγκ στα δάχτυλα; Τότε διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα για να γίνετε ο betoto Champion! Αναμετρηθείτε με τους υπόλοιπους χρήστες, αναρριχηθείτε στο leaderboard και διεκδικείστε το μερίδιο σας από το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ!

Δυνατά προγνωστικά στοιχήματος με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.   

Ο τρόπος απλός: τοποθετήστε στοιχήματα νίκης (1Χ2) στους αγώνες της  Σούπερ Λιγκ, κατακτήστε την κορυφή του leaderboard συλλέγοντας πόντους και αναδειχθείτε betoto Champion! Για κάθε στοίχημα νίκης που τοποθετείτε συλλέγετε έναν πόντο, ενώ για κάθε στοίχημα που κερδίζετε λαμβάνετε δύο επιπλέον πόντους. Όσο υψηλότερο το άθροισμα των πόντων σας, τόσο υψηλότερο και το μερίδιό σας από το τζακ-ποτ των 5.000 ευρώ! Ο πρώτος στην κατάταξη θα κερδίσει 1.500 ευρώ!
 

Ο τίτλος και το έπαθλο του betoto Champion σας περιμένουν!

betoto.com, μπείτε στο παιχνίδι!

No comments:

Post a Comment