Sunday, November 28, 2010

Πονέσανε τα μάτια μας

Ούτε λίγο τη μπάλα κάτω να παίξουνε ποδόσφαιρο δε μπορούσαν χτες να βάλουνε ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Ήταν ένα από τα χειρότερα ντέρμπι τελευταία. Ασύνδετος και κοιμισμένος ο Ολυμπιακός με το ντεφορμέ Ιμπαγάσα και τον ανεκδιήγητο (για άλλη μια φορά) Ντουντού να προσπαθούν να ... σαμποτάρουν τις όποιες καλές ενέργειες της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Πάντελιτς την άκουσε και θέλει μια μπάλα μόνος τους, όπως κι ο Μιραλάς που νομίζει ότι θα σκοράρει με κάθε τρόπο που θεωρεί πιθανό και σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο το ποδόσφαιρο αυτή τη φορά τιμώρησε τον Ολυμπιακό για την επιπολαιότητα και την έλλειψη τσαμπουκά των παικτών του.


Η δε ΑΕΚ εδινε την εντύπωση πως δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρει με τέτοιο Σκόκο σαν το χτεσινό...Έπρεπε να έρθουν οι καθυστερήσεις και η κόπωση για να βρεθεί ο Μπλάνκο ολομόναχος μισό μέτρο από την εστία του Ολυμπιακού (!) και να δώσει τη νίκη.

Η νίκη πάντως δε σου αξίζει αν λέγεσαι Ολυμπιακός με την εικόνα που παρουσίασες. Διότι διαθέτεις πανάκριβο ρόστερ και χάνεις το τρίτο (!) σερί πέναλτι (0/3) και τουλάχιστον δυο κραυγαλέες ευκαιρείες για γκολ. Κι ας σου κόβει ο επόπτης δυο πολύ καλές φάσεις για γκολ χωρίς να υπάρχει παράβαση.

No comments:

Post a Comment