Sunday, February 26, 2012

Subtopia: Κερδίστε έως €60.000 στο νέο παιχνίδι της Sportingbet!

Ένα νέο καταπληκτικό παιχνίδι σας περιμένει από σήμερα στην αίθουσα παιχνιδιών της Sportingbet!

Πρόκειται για τον κουλοχέρη Subtopia, ο οποίος έχει 5 τροχούς, 20 γραμμές πληρωμής και προσφέρει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, τα οποία υπόσχονται μεγάλα κέρδη!

Τα καταπληκτικά γραφικά του παιχνιδιού θα σας μεταφέρουν σε έναν υποβρύχιο κόσμο, στον οποίο υπάρχουν διάσπαρτοι απίστευτοι θησαυροί! Κάθε περιστροφή μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε αυτούς, καθώς οι πολλαπλασιαστές που εμφανίζονται τυχαία, οι πολλές δωρεάν περιστροφές, καθώς και το φανταστικό χαρακτηριστικό Free Spins Multiplier Meter θα σας δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις έως 60.000 Ευρώ!

Δυνατά προγνωστικά στοιχήματος με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Μπείτε τώρα στη Sportingbet, όπου θα βρείτε και όλα τα υπόλοιπα δημοφιλή παιχνίδια, όπως τη ρουλέτα, το μπλακτζακ και το κίνο, καθώς και πολλές ακόμη μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις που δε σταματούν πότε! Αν είστε νέος παίκτης θα λάβετε και 100% έως 100 ευρώ μπόνους εγγραφής για να ξεκινήσετε δυναμικά το παιχνίδι σας!

Thursday, February 16, 2012

Ολοκαίνουριος χειμερινός διαγωνισμός από την betoto.com!

Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο νέος, μεγάλος, χειμερινός διαγωνισμός της betoto.com, της ελληνικής εταιρίας online στοιχήματος, με έπαθλο 50 τριήμερες αποδράσεις για δύο άτομα στην Αράχοβα!

Οι πέντε πρώτοι νικητές, Γιάννης Μ., Μιχάλης Κ., Γιώργος Α., Θανάσης Α. και Σωτήρης Χ., ο καθένας με ένα ακόμα άτομο της επιλογής του, απόλαυσαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο ένα πολυτελές τριήμερο χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης στον πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό προορισμό της Ελλάδας!

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Αν αναζητάτε κι εσείς μεγάλες αποδόσεις και παράλληλα δωρεάν χειμερινές διακοπές δεν έχετε παρά να μπείτε στο παιχνίδι με την betoto.com! Τοποθετήστε πέντε αθλητικά στοιχήματα (ανεξαρτήτως ποσού) μέσα σε διάστημα μίας ημερολογιακής εβδομάδας, έως και την 1η Απριλίου 2012, και μπείτε αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις! 45 ακόμα τριήμερα πακέτα, για 2 άτομα, αναζητούν νικητές!

Παίξτε κι εσείς με τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μπορεί να βρεθείτε να απολαμβάνετε το χιονισμένο τοπίο σε πολυτελές ορεινό θέρετρο στη γραφική Αράχοβα!

Αν είστε νέοι παίκτες, μπείτε στο παιχνίδι με την betoto.com και βγείτε διπλά κερδισμένοι με μπόνους εγγραφής 100% μέχρι και 50 ευρώ!

betoto.com, μπείτε στο παιχνίδι!