Sunday, October 30, 2011

Primera Division: Ρεαλ Σοσιεδάδ - Ρεαλ Μαδρίτης 0-1 (video)

Premier League: Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς 3-1 (video)

Το δώρο του Κοστάντσο (video)

Από τον τίτλο καταλαβαίνετε πόσο λίγο για μένα ρόλο έπαιξαν στη χτεσινή αποτυχία του Ολυμπιακού οι επιλογές του προπονητή του. Λίγο καιρό πριν εκθειάζαμε τις επιλογές και το κουτσάρισμά του στις επιτυχίες, χτες όμως, απλά δεν του βγήκαν οι αλλαγές και οι σκέψεις του για το ματς. Που να φανταστεί ο δύσμοιρος Ερνέστο πως ο Κοστάντσο θα δωρίσει ένα γκολ σε ανύποπτη φάση και ότι μετά θα δεχτεί και δεύτερο μέσα στην αναμπουμπούλα; Ούτε η απουσία του Ιμπαγάσα για ένα ημίχρονο, ούτε καν η είσοδος του Ιμπαγάσα στο δεύτερο βγήκαν στον προπονητή αφού ζήτημα είναι να έχει βγάλει μια σωστή μπαλιά χτες. Ο Φετφατζίδης δεν ανταπεξήλθε στο κάλεσμα του προπονητή του να είναι αυτός πίσω από τους επιθετικούς βγάζοντας πάσες. Ήταν μέσα στη φάση του πρώτου γκολ, το οποιό προήλθε από δικό του σουτ, κατά τα άλλα όμως...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Οι δυο "κίλερ" του Ολυμπιακού έδρασαν και πάλι και τον πήραν από το χέρι, οδηγώντας τον, όπως όλα έδειχναν, σε μια ακόμα εύκολη νίκη. Ο Κοστάντσο όμως είχε διαφορετική άποψη. Σε αυτό το σημείο θα ήταν άδικο να μην πούμε μια κουβέντα για τη μεγάλη επέμβαση που πραγματοποίησε ο Αργεντίνος στο 0-0. Τι να το κάνεις όμως όταν βγαίνει 10 μέτρα γιούργια σε "κοντή" σέντρα στημένης φάσης και αφήνει την εστία του ακάλυπτη? Γκολ-δώρο στο Μάντζιο που τις "έχει" αυτές τις φάσεις. Είναι κανείς που νομίζει ότι αν ο πορτιέρο του "Θρύλου" είχε κάτσει στα αυγά του θα είχε φάει αυτό το γκολ ο Ολυμπιακός; Παρατηρήστε το Μέλμπερκ που μόλις συνηδειτοποιεί πως η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα απορεί και ο ίδιος με την έξοδο του τερματοφύλακά του...Ο Ορμπάιθ στο 2-0 και με τον ΟΦΗ να έχει περάσει μια φορά τη σέντρα και αυτή στο πρώτο ημίχρονο...ναι, βγαίνει αλλαγή για να ξεκουραστεί στο 70'. Δε βλέπω κάτι παράλογο, όπως και για την αλλαγή του Μακούν που στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλός, στο δέυτερο όμως έκανε πολλά λάθη. Δε μπορώ να πω πως για την πρωτοφανή γκέλα φταίει ο προπονητής, σίγουρα κι αυτός πήρε όμως το μάθημά του από το χτεσινό. Άντε να ξαναξεκουράσει παίκτη τώρα... Μετά από τόσα γκολ με υπαιτιότητα του τερματοφύλακα, ίσως πλέον θα πρέπει να δοκιμαστεί και ο Μέγερι, για τον οποίο όλοι έχουν κάτι καλό να πουν. Έλεος...

 Ας σταθούμε όμως και στον Ρόι Κάρολ για λίγο. Το αξίζει 100%. Τα ρεφλέξ του είναι εκλπηκτικά ακόμη και σε αυτήν την ηλικία. Στα γκολ του Ολυμπιακού έχει πιάσει και τις δυο αρχικές προσπάθειες και Τζεμπούρ και Μιραλάς σκοράρουν με ριμπάουντ

Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Thursday, October 27, 2011

Alessia Ventura: Να γιατί παίζει ακόμα και σκοράρει ο Φίλιππο Ιντσάγκι!






Κύπελλο Γερμανίας: Μπάγερν - Ιγκολστάντ 6-0 (video)

Serie A: Νάπολι - Ουντινέζε 2-0 (video)

Carling Cup: Στόουκ - Λίβερπουλ 1-2 (video)

Serie A: Μίλαν - Πάρμα 4-1 (video)

Primera Division: Ρεαλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 3-0 (video)

Carling Cup: Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 2-5 (video)

Η Γουλβς τόλμησε να προηγηθεί και μετά την πλήρωσε... Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Monday, October 24, 2011

Επάγγελμα: νικητής! (video)

Όσο χρειάστηκε για να κερδίσει έπαιξε ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη. Και κέρδισε άνετα. Μαέστρος ο Ιμπαγάσα, βράχοι ο Αβραάμ με το Μέλμπεργκ, ανεβασμένος ο Μακούν, σταθερή δύναμη ο Ορμπάιθ, φιλομαθής ο Χολέμπας και δολοφόνοι οι Μιραλάς και Τζεμπούρ!

Ένα ματς που και οι δυο θέλουν να ξεχάσουν (video)

Κατώτεροι των προσδοκιών των φιλάθλων τους αλλά και εμφανίσεις δυσανάλογες με τους στόχους τους, πραγματοποίησηαν χτες Άρης και ΠΑΟΚ. Πολλές απουσίες και οι δυο ομάδες αλλά αυτό δε δικαιολογεί το θέαμα που είδαμε σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι. Έχω την εντύπωση πως ο ένας βαθμός άφησε ευχαριστημένους και τους δυο, παρά τις δηλώσεις προπονητών, παικτών κτλ.

Sunday, October 23, 2011

Μάρκο Σιμοντσέλι: το τραγικό ατύχημα (video)

Το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή του Μάρκο Σιμοντσέλι στην πίστα της Μαλαισίας.

Primera Division: Μάλαγα - Ρεαλ Μαδρίτης 0-4 (video)

Αυτός είναι Παναθηναϊκός! (video)

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα (πλέον) μας έδωσε τα διαπιστευτήρια της χτες. Μας δήλωσε πως έχει τα όπλα που της χρειάζονται για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και η νίκη με 3-2 στην Ξάνθη, είχε ανάλογη συνέχεια. Μπορεί αντίπαλος να ήταν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι τώρα, ο αγνώριστος Εργοτέλης, αυτό δε σημαίνει όμως ότι το 4-0 θα ερχόταν εύκολα αν δεν υπήρχε σχεδόν άριστη απόδοση μεσοεπιθετικά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μας δείχνει κάθε αγωνιστική το λόγο για τον οποίο είχε επιλεχθεί από τους σκάουτερ της Λίβερπουλ και έχει βαλθεί να διαψεύσει όλους εμάς που δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σισέ. Ο Αργεντίνος αποδεικνύει ματς με το ματς ότι όχι μόνο μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του, αλλά και το σκοράρισμα. Επτά γκολ σε πέντε ματς, τα τέσσερα εκ των οποίων νικηφόρα, είναι επίτευγμα που ούτε καθαρόαιμος επιθετικός δεν πιάνει εύκολα. Ζεκά και Κουίνσι ως άξιοι συνοδοιπόροι του Λέτο βγάζουν μπαλιές, συνδυασμούς και βοήθειες στον παίκτη που, όπως φαίνεται, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Φυσικά και οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα δεν ήταν από τους δυνατούς του πρωταθλήματος και οπωσδήποτε πρέπει να περιμένουμε τα ντέρμπι για να αποκρυσταλλώσουμε την εικόνα του φετινού ΠΑΟ. Η ομάδα αυτή όμως κερδίζει σε εντυπώσεις, κερδίζει σε θέαμα, κερδίζει τους φιλάθλους της και γυρνάει την πλάτη στα διοικητικά προβλήματα με τα οποία ξεκίνησε η σεζόν και με τα οποία απορρυθμίστηκε στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σύμφωνοι, έλειψαν οι ηχηρές μεταγραφές αλλά βλέποντας την εικόνα της ομάδας τώρα, πιστεύω πως αν ο Φερέιρα και οι παίκτες του είχαν τη συγκέντρωση και την ομαδικότητα του τώρα στην αρχή της σεζόν, θα τα είχαν καταφέρει καλύτερα.

Με Νίνη και Χριστοδουλόπουλο υγιείς και, ποιος ξέρει, ενδεχομένως και τον Ρούντολφ Γκέργκελι και με 2-3 προσθήκες που, όπως φαίνεται, θα κάνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλ Σαουντ το Γενάρη, ο Παναθηναϊκός χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα αποτελέσει τον πλέον αξιόμαχο αντίπαλο για τα σκήπτρα του ποδοσφαίρου της χώρας μας. Είπαμε όμως, ο "αέρας" που παίρνουν οι φίλοι του τριφυλλιού ας είναι μετρημένος, αφού στα ντέρμπι "ξυρίζουν το γαμπρό". Προς το παρόν, ας ευχαριστηθούμε όλοι μας το θέαμα που προσφέρει ο Λέτο και η παρέα του.


Saturday, October 22, 2011

Amii Grove: η πρώην του Ζερμέν Πέναντ








Η γυναίκα του Ουέσλεϊ Σνάιντερ: Yolanthe Cabau van Kasbergen

Προς παίκτες bet365: Πάρε το free bet σου!!!

Η bet365, η εταιρία στην οποία προτιμάμε να παίζουμε στοίχημα λόγω αποδόσεων και ποικιλίας παιχνιδιών, μας δωρίζει ένα free bet (δωρεάν στοίχημα) για αύριο Κυριακή 23/10 ως εξής:
  • Παίξε ένα οποιοδήποτε στοίχημα της αρεσκείας σου στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι πριν ξεκινήσει το ματς
  • Στη διάρκεια του ίδιου αγώνα, παίξε ένα οποιοδήποτε στοίχημα στο live.
Κατόπιν, η bet365 θα σου επιστρέψει το μεγαλύτερο από τα στοιχήματα που έπαιξες πριν τον αγώνα σε περίπτωση που δεν κερδίσεις το live στοίχημα!

"Κόλλησε" η Βέρντερ!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Βέρντερ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και "κόλλησε" στο 1-1 με τη νεοφώτιστη Άουγκσμπουργκ.

Wednesday, October 19, 2011

Champions League: Βασιλεία - Μπενφίκα 0-2 (video)

Champions League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Άγιαξ 0-2 (video)

Champions League: Λιλ - Ίντερ 0-1 (video)

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Βιγιαρεάλ 2-1 (video)

Champions League: Νάπολι - Μπάγερν 1-1 (video)

Champions League: Ρεαλ Μαδρίτης - Λιον 4-0 (video)

Champions League: Οτελούλ Γκαλάτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (video)

Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Γερμανούς (video)

Πράγματι, τα αποτελέσματα τoυ Ολυμπιακού με τις Γερμανικές ομάδες είναι εντυπωσιακά. Λες και αφιονίζεται στον ήχο των Γερμανικών...Έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του κόντρα σε Βέρντερ, Λεβερκούζεν, Χέρτα. Φυσικά δεν έχει παίξει με τη Μπάγερν, αλλά ούτε και με την αποψινή "καυτή" αντίπαλο, Ντόρτμουντ. Διαβάζω για τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων αλλά και για τη διαφορά ταχύτητας. Θα μπορούσα να προσθέσω πως η ταχύτητα δίνει τις νίκες σε τέτοιες διοργανώσεις. Τα γρήγορα 1-2, η ταχείς επιστροφές από επίθεση σε άμυνα, οι γρήγορες αντεπιθέσεις, είναι στοιχεία που προσδίδουν τη δύναμη που χρειάζεται μια ομάδα όταν αγωνίζεται στην Ευρώπη. Το ρόλο της, βέβαια, τον παίζει και η δυνατή έδρα και τέτοιο είναι το "Καραϊσκάκης". Δεν αρκεί όμως. Και για να πούμε την αλήθεια, πρέπει να δούμε έναν εντελώς άλλον Ολυμπιακό σήμερα για να κερδίσει τη Ντόρτμουντ. Διαβάζω τα αποτελέσματα της πολυδιαφησμένης, αφού πέρυσι "σήκωσε" τη σαλατιέρα, Ντόρτμουντ: τρεις νίκες σε επτά εκτός έδρας αναμετρήσεις (αφαιρώντας τα φιλικά) δεν είναι και σπουδαίο επίτευγμα. Βέβαια, την πιο σημαντική εκτός έδρας νίκη την πέτυχε, για κακή μας τύχη, την προηγούμενη αγωνιστική, όταν αγωνιζόμενοι με 10 παίκτες κατάφεραν να πάρουν το 2-0 στη Βρέμη. Όσοι είδαν Ντόρτμουντ τις δυο πρηγούμενες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κατάλαβαν πως οι Γερμανοί έπαιξαν πολύ καλά τόσο με τη Μαρσέιγ, κι ας έχασαν με 3-0 (λόγω ατυχίας και Μανταντά), όσο και στο 1-1 εντός με την Άρσεναλ. Αυτό για τον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου καλό διότι με 1 πόντο σε 2 ματς κατεβαίνουν στον Πειραιά με άγριες διαθέσεις και μόνο σκοπό τη νίκη. Μπορεί όμως να αποβεί και σε καλό διότι αν περάσει χρόνος και δε μπορέσουν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να σκοράρουν, τότε ίσως δοθούν οι ευκαιρίες για κάτι καλό στον Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολη η σημερινή αποστολή του "Θρύλου" και οι απουσίες Φουστέρ, Φέισα και Τοροσίδη / Μανιάτη λογικά θα του στοιχίσουν.Ας λάβουμε όμως υπόψη ότι όταν κατέβηκε η Λεβερκούζεν να παίξει εδώ, την προηγούμενη άνοιξη είχε παίξει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν κάποια τυχαία ομάδα. Επίσης για να έρθει το τελικό 6-2 χρειάστηκε να σκοράρει πρώτη η Λεβερκούζεν αλλά και να χάσει και 1-2 άχαστα μέχρι να πάρει μπρος ο Ολυμπιακός και να τη συντρίψει. Από αυτό ίσως μπρούμε να αντλήσουμε υπομονή, πίστη και ψυχραιμία. Παρακάτω τα video για να ξαναθυμηθούμε τις μαγικές βραδυές:

Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν 6-2 (2002)



Ολυμπιακός - Χέρτα 4-0 (2008)



Ολυμπιακός - Βέρντερ 3-0 (2007)

Tuesday, October 18, 2011

Ρεαλ Μαδρίτης - Λιον, η πρόσφατη ιστορία (video)

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, είπαμε να θυμηθούμε τις όμορφες βραδυές που μας έχουν χαρίσει οι δυο αποψινοί αντίπαλοι στο "Μπερναμπέου" τα δυο τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι τα παλαιότερα χρόνια οι "Λυονέ" δυσκόλευαν τους Μαδριλένους όμως τα δυο τελευταία χρόνια η διαφορά δυναμικότητας έχει αυξηθεί. Απολαύστε υπεύθυνα τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ με γηπεδούχο τη Ρεαλ:

Ρεαλ Μαδρίτης - Λυον 3-0 (2011)



Ρεαλ Μαδρίτης - Λυον 1-1 (2010)

Η διεθνής καριέρα της Όλγας Φαρμάκη

Χωρίς λόγια, το all-live-scores.com βρήκε και παρουσιάζει τη διεθνή καριέρα της Όλγας Φαρμάκη στα Βαλκάνια και της εύχεται: πάντα τέτοια!


Olga Farmaki for Playboy by AceVideos





Monday, October 17, 2011

Η αγωνιστική του Roy Carroll

...ή αλλιώς, ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να ήταν: "Ένας μύθος στον ΟΦΗ". Γιατί τέτοιος είναι ο Roy Carroll για τους συμπατριώτες του Βορειοιρλανδούς. Με μεγάλη καρίερα σε ομάδες της Πρέμιερ και όχι μόνο, ο ιδιαίτερος αυτός γκολκίπερ έχει φτιάξει το δικό του μονοπάτι στο ποδόσφαιρο. Η θητεία του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέρμπι Κάουντι, Ουεστ Χαμ, Ρέιντζερς, Χαλ και Ουίγκαν συνεχίστηκε και εκτός "νησιού" στην Οντένσε, από όπου και μετακόμισε στον ΟΦΗ. Μπορεί να μην τον θυμόμαστε για μεγάλες εμφανίσεις και αποκρούσεις, σίγουρα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι  τιμήθηκε με το μετάλλιο του Ερυθρού Σταυρού για το φιλανθρωπικό έργο του το 2001.  Η αξία του σαν τερματοφύλακας δε μπορεί πάντως να αμφισβητηθεί κι αυτό το έχουμε αντιληφθεί και στην Ελλάδα μετά τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ. Βοηθά πολύ το να έρχονται τέτοιες προσωπικότητες να αγωνιστούν στην Ελλάδα. Ακολουθούν δυο χαρακτηριστικά video με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον?

Η διπλή απόκρουση


Το...γκολ που δε μέτρησε ποτέ!

Άλλος ένας επιτυχημένος μήνας στο ταμείο μας

Και ο Οκτώβρης διαγράφεται φωτεινός. Φωτεινότατος για το ταμείο του all-live-scores.com και τους αναγνώστες του. Στο +565,00€ μέχρι σήμερα και ακόμα έχουμε μπόλικες μέρες στοιχήματος. Ελπίζουμε ότι όσοι ακουθείτε πιστά απολαμβάνετε τα κέρδη σας τώρα... Επίσης μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι βλέπουμε τα στατιστικά της επισκεψιμότητάς μας να ανεβαίνουν ραγδαία. Αυτό σημαίνει ότι το έργο μας εκτιμάται από πολλούς φίλους του στοιχήματος. Οι μέρες είναι οικονομικά δύσκολες για όλους, οπότε το στοίχημα αποτελεί ένα στάνταρ εισόδημα για τους περισσότερους από εμάς.

Είμαστε σίγουροι ότι με τη στήριξή σας μας περιμένουν ακόμη καλύτερες μέρες και σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας!

Saturday, October 15, 2011

ΑΕΚ - Ολυμπιακός, η ιστορία (αφιέρωμα)

Το all-live-scores.com παραθέτει τα video των αγώνων με γηπεδούχο την ΑΕΚ για να θυμηθούμε τα ιστορικά αυτά ντέρμπι και να μπούμε στο κλίμα του βραδυνού ματς για τα καλά.

Δυνατά προγνωστικά στοιχήματος στο all-live-scores.com

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 4-0 (2008)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0 (2010)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός 6-1 (1979)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1 (1991)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1 (2009)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2 (2009)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1 (2010)

Friday, October 14, 2011

Bundesliga - 9η αγωνιστική

Παρασκευή

Βέρντερ - Ντόρτμουντ 0-2



Σάββατο

Μπάγερν - Χέρτα (16:30)
Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ
Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη
Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν
Σάλκε - Κάιζερσλαουτερν (19:30)

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Κυριακή

Φράιμπουργκ - Αμβούργο (16:30)
Κολωνία - Ανόβερο (18:30)

SüperLig - 6η αγωνιστική

Παρασκευή

Τραμπζονσπόρ - Ανκαραγκιουτσιού 3-2



Σάββατο

Όρντουσπορ - Εσκισέχιρσπορ (15:00)
Μπεσικτάς - Καϊσέρισπορ (19:00)
Σίβασπορ - Γκαζιάντεπσπορ

Για livescores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Κυριακή

Γκεντσλερμπιρλιγί - Αντάλιασπορ (15:00)
Ιστανμπούλ - Σάμσουνσπορ
Γαλατάσαράι - Μπούρσασπορ (19:00)
Μανίσασπορ - Καράμπιουκσπορ

Δευτέρα

Μερσίν - Φενέρμπαχτσε (20:00)

Primera Division - 8η αγωνιστική



Σάββατο

Ρεάλ - Μπέτις (19:00)
Μαγιόρκα - Βαλένθια
Χετάφε - Βιγιαρεάλ
Μπαρτσελόνα - Σανταντέρ (21:00)
Γρανάδα - Ατλέτικο (23:00)

Για live score, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Κυριακή

Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ (13:00)
Σαραγόσα - Σοθιεδάδ (17:00)
Λεβάντε - Μάλαγα (19:00)
Σεβίλλη - Χιχόν (23:00)

Δευτέρα

Μπιλμπάο - Οσασούνα (22:00)

*η 1η αγωνιστική έχει αναβληθεί

Premier League - 8η αγωνιστική



Σάββατο

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα (17:00)
Νόριτς - Σουόνσι
ΚΠΡ - Μπλάκμπερν
Στόουκ - Φούλαμ
Γουΐγκαν - Μπόλτον
Τσέλσι - Έβερτον (19:30)


Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Κυριακή

Γουέστ Μπρομ - Γουλβς (14:00)
Άρσεναλ - Σάντερλαντ (15:30)
Νιούκαστλ - Τότεναμ (18:00)

Eredivisie - 9η αγωνιστική



Σάββατο

Άγιαξ - Άλκμααρ (19:45)
Χέερενφεεν - Ντε Χράαφσχαπ (20:45)
Χέρακλες - Χρόνινχεν
Βάαλβαϊκ - Τβέντε
Αϊντχόφεν - Ουτρέχτη (21:45)


Για livescore, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Κυριακή

Νάιμεχεν - Φίτεσε (13:30)
Φέγενοορντ - Φένλο (15:30)
Ρόντα - Ντεν Χάαχ
Μπρέντα - Εξέλσιορ (17:30)

Κύπρος - 6η αγωνιστική



Σάββατο

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ (18:00)
Απόλλων - Εθνικός
Ερμής - Αλκή (19:00)
ΑΕΚ - ΕΝΠ

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Κυριακή

Αναγέννηση - Ομόνοια (18:00)
Ολυμπιακός - Νέα Σαλαμίνα

Δευτέρα

Ανόρθωση - Άρης (19:00)

Scottish Premier League - 11η αγωνιστική



Σάββατο

Κιλμάρνοκ - Σέλτικ (14:30)
Αμπερντίν - Νταντί Γ.(17:00)
Ντανφέρμλιν - Χαρτς
Χιμπέρνιαν - Μάδεργουελ
Ρέιντζερς - Σεντ Μίρεν
Σεντ Τζόνστοουν - Ινβερνές

Τα μεγαλύτερα free bets εταιρειών στοιχήματος!

Thursday, October 13, 2011

Η νέα φανέλα του ΠΑΟ

Στoν αγώνα με τη Skoda Ξάνθη θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα της φετινής σεζόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.



Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!


Η νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Να προστατεύσουμε την ομάδα μας"



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι κοινή προσπάθεια όλων είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας και να περιφρουρήσουμε το συμφέρον της AEK. Οι ποινές του ΚΑΠ πλέον είναι πολύ αυστηρές σε σχέση με το παρελθόν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Για χρήση λέιζερ, άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και ρίψη αντικειμένων, τα πρόστιμα φτάνουν έως και 50.000 ευρώ. Αν δε ο αγώνας διακοπεί προσωρινά, είναι 75.000 ευρώ και μια αγωνιστική, ενώ στην οριστική διακοπή είναι 100.000 ευρώ και 2-3 αγωνιστικές.

Τα παραπάνω πρόστιμα αυξάνονται σε περιπτώσεις εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο οποιαδήποτε στιγμή, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, σε περίπτωση βιαιοπραγίας κατά προσώπων και φθορές ιδιοκτησίας, φτάνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ.

Φίλε της ΑΕΚ υποστήριξε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε αποκλείσει από την έδρα μας.

Wednesday, October 12, 2011

Euro 2012: Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Καζαχστάν - Αυστρία 0-0

Γερμανία - Βέλγιο 3-1 (30' Μεσούτ Εζίλ, 33' Σέρλε, 48' Μάριο Γκόμεθ / 86' Φελαϊνί)



Τουρκία - Αζερμπαϊτζάν 1-0 (60' Μπουράκ Γιλμάζ)
Γεωργία - Ελλάδα 1-2 (19' Ταργκαμάτζε / 79' Φωτάκης, 85' Χαριστέας)
Μάλτα - Ισραήλ 0-2 (11' Ραφαέλοβ, 93' Γκέρσον)

Κροατία - Λετονία 2-0 (66' Εντουάρντο, 72' Μάντζουκιτς)



Ιρλανδία - Αρμενία 2-1 (43' αυτ. Αλεκσανιάν, 59' Ρίτσαρντ Νταν / 62' Μχιταριάν)

Ρωσία - Ανδόρα 6-0 (5' και 44' Ντζαγκόεβ, 26' Ιγκνασέβιτς, 30' Παβλιουτσένκο, 59' Γκλουσακόβ, 78' Μπιλιαλετντίνοβ)



Σκόπια - Σλοβακία 1-1 (79' Νοβέτσκι / 54' Σαλάτα)
Μολδαβία - Σαν Μαρίνο 4-0 (30' Ζμέου, 62' αυτ. Μπατσιόκι, 66' Σουβόροβ, 87' Αντρόνιτς)

Ουγγαρία - Φινλανδία 0-0



Αλβανία - Ρουμανία 1-1 (24' Σαλίχι / 77' Λούτσιν)
Βουλγαρία - Ουαλία 0-1 (45' Μπέιλ)

Σουηδία - Ολλανδία 3-2 (14' Σέλστρεμ, 52' πέν. Σεμπάστιαν Λάρσον, 53' Τόιβονεν / 23' Χούντελααρ, 50' Κάιτ)



Ελβετία - Μαυροβούνιο 2-0 (51' Ντερντιγιόκ, 65' Λίχτσταϊνερ)
Νορβηγία - Κύπρος 3-1 (25' Πέντερσεν, 34' Κάριου, 65' Χέγκλι / 42' Οκκάς)

Δανία - Πορτογαλία 2-1 (13' Κρον-Ντέλι, 63' Μπέντνερ / 92' Κρ. Ρονάλντο)




Ισπανία - Σκωτία 3-1 (6' και 44' Νταβίντ Σίλβα, 56' Βίγια / 66' Γκουντγουΐλι)



Λιθουανία - Τσεχία 1-4 (68' πέν. Σέρνας / 2' και 85' πέν. Κάντλετς, 16' και 45' Ρέζεκ)

Ιταλία - Β.Ιρλανδία 3-0 (21' και 53' Κασάνο, 74' αυτ. ΜακΌλεϊ)



Σλοβενία - Σερβία 1-0 (45'+1 Βρσιτς)
Γαλλία - Βοσνία 1-1 (78' πέν. Νασρί / 40' Ντζέκο)

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!


Οι τελικές βαθμολογίες

1ος όμιλος


1. ΓΕΡΜΑΝΙΑ 30 (10)
2. Τουρκία 17 (10)
3. Βέλγιο 15 (10)
4. Αυστρία 12 (10)
5. Αζερμπαΐτζάν 7 (10)
6. Καζαχστάν 4 (10)

2ος όμιλος

1. ΡΩΣΙΑ 23 (10)
2. Ιρλανδία 21 (10)
3. Αρμενία 17 (10)
4. Σλοβακία 15 (10)
5. Σκόπια 8 (10)
6. Ανδόρα 0 (10)

3ος όμιλος

1. ΙΤΑΛΙΑ 26 (10)
2. Εσθονία 16 (10)
3. Σερβία 15 (10)
4. Σλοβενία 14 (10)
5. Β.Ιρλανδία 9 (10)
6. Νησιά Φαρόε 4 (10)

4ος όμιλος

1. ΓΑΛΛΙΑ 21 (10)
2. Βοσνία 20 (10)
3. Λευκορωσία 13 (10)
4. Ρουμανία 14 (10)
5. Αλβανία 9 (10)
6. Λουξεμβούργο 4 (10)

5ος όμιλος

1. ΟΛΛΑΝΔΙΑ 27 (10)
2. Σουηδία 24 (10)
3. Ουγγαρία 19 (10)
4. Φινλανδία 10 (10)
5. Μολδαβία 9 (10)
6. Σαν Μαρίνο 0 (10)

6ος όμιλος

1. ΕΛΛΑΔΑ 24 (10)
2. Κροατία 22 (10)
3. Ισραήλ 16 (10)
4. Λετονία 11 (10)
5. Γεωργία 10 (10)
6. Μάλτα 1 (10)

7ος όμιλος

1. ΑΓΓΛΙΑ 18 (8)
2. Μαυροβούνιο 12 (8)
3. Ελβετία 11 (8)
3. Ουαλία 9 (8)
5. Βουλγαρία 5 (8)

8ος όμιλος

1. ΔΑΝΙΑ 19 (8)
2. Πορτογαλία 16 (8)
3. Νορβηγία 16 (8)
4. Ισλανδία 4 (8)
5. Κύπρος 2 (8)

9ος όμιλος

1. ΙΣΠΑΝΙΑ 24 (8)
2. Τσεχία 13 (8)
3. Σκωτία 11 (8)
4. Λιθουανία 5 (8)
5. Λίχτενσταϊν 4 (8)

*προκρίνονται οι 1οι κάθε ομίλου και ο καλύτερος 2ος. Οι άλλοι 8 2οι παίζουν μπαράζ για τα άλλα 4 εισιτήρια σε Πολωνία-Ουκρανία

Tuesday, October 11, 2011

Στα τελικά του Euro 2012 η Εθνική!

Η Εθνική επικράτησε με 2-1 της Γεωργίας και πήρε εισιτήριο της τελικής φάσης του EURO 2012 που θα γίνει σε Πολωνία και Ουκρανία.



Σκόρερ: Ταργκαμάτζε (19', Γεωργία)-Φωτάκης (79', Ελλάδα), Χαριστέας (85', Ελλάδα)

Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Γεωργία (Κετσπάγια): Ρεβισβίλι, Κάσια, Αμισουλασβίλι, Χιζανισβίλι, Καλάτζε, Κανκάβα (42' λ.τρ. Λομπιανίτζε), Κομπιασβίλι, Γκριγκαλασβίλι (51' Ιασβίλι), Ταργκαμάτζε, Μιτσεντλίζε (65' Γκουρούλι), Μαρτσβαλάτζε.

Ελλάδα (Σάντος): Τζόρβας, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης (56' Φωτάκης), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης), Χαριστέας, Γκέκας (90' Κονέ).

Monday, October 10, 2011

Euro 2012: Tο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής



Καζαχστάν - Αυστρία (19:00)
Γερμανία - Βέλγιο (20:00)
Τουρκία - Αζερμπαϊτζάν
Γεωργία - Ελλάδα
Μάλτα - Ισραήλ
Κροατία - Λετονία
Ιρλανδία - Αρμενία (20:45)
Ρωσία - Ανδόρα
Σκόπια - Σλοβακία
Μολδαβία - Σαν Μαρίνο (21:00)
Ουγγαρία - Φινλανδία
Βουλγαρία - Ουαλία (21:05)
Σουηδία - Ολλανδία (21:45)
Ελβετία - Μαυροβούνιο
Νορβηγία - Κύπρος
Δανία - Πορτογαλία
Ισπανία - Σκωτία (21:45)
Λιθουανία - Τσεχία
Ιταλία - Β.Ιρλανδία
Σλοβενία - Σερβία
Αλβανία - Ρουμανία (22:00)
Γαλλία - Βοσνία

Για live scores, αναλύσεις και τα betting tips της ημέρας στο all-live-scores.com!

2012 Africa Cup of Nations: Οι 16 ομάδες



Γκαμπόν (διοργανώτρια)
Γουϊνέα Ισημερινού (διοργανώτρια)
Μποτσουάνα
Ακτή Ελεφαντοστού
Μπουρκίνα Φάσο
Σενεγάλη
Γκάνα
Γουϊνέα
Ζάμπια
Λιβύη
Ανγκόλα
Τυνησία
Μάλι
Νίγηρας
Μαρόκο
Σουδάν

Τα μεγαλύτερα free bets εταιρειών στοιχήματος!

Saturday, October 8, 2011

Euro 2012: Λίχτενσταϊν - Σκωτία 0-1



Σκορερ: 32' Μακέιλ-Σμιθ

Για live score, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Friday, October 7, 2011

Euro 2012: Ελλάδα-Κροατία 2-0

Η Εθνική ομάδα επικράτησε 2-0 της Κροατίας, με σκόρερ το Σαμαρά στο 71΄ και τον Γκέκα στο 79΄, επανήλθε στην κορυφή του ομίλου κι ετοιμάζει βαλίτσες για Ουκρανία και Πολωνία.




Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Ελλάδα (Σάντος): Τζόρβας, Ζαραδούκας, Τοροσίδης (43' λ.τρ. Βύντρα), Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης (Φωτάκης), Καραγκούνης (88' Μάκος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.

Κροατία (Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα (75' Βίντα), Βουκόεβιτς, Γέλαβιτς (61' Κάλινιτς), Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Κράνιτσαρ, Εντουάρντο (52' Πέρισιτς).

Euro 2012 - 11η αγωνιστική

Παρασκευή

Αρμενία - Σκόπια 4-1 (28' Πιτσέλι, 34' Μχιταριάν, 69' Γκαζαριάν, 91' Σαρκίσοβ / 86' Σίκοβ)



Αζερμπαϊτζάν - Αυστρία 0-2 (34' Ίβανσιτς, 52' Γιάνκο) [19:00]



Φινλανδία - Σουηδία 1-2 (73' Τόιβιο / 8' Σεμπάστιαν Λάρσον, 52' Όλσον)

Λετονία - Μάλτα 2-0 (33' Βισνάκοβς, 83' Ρούντνεβς)

Βοσνία - Λουξεμβούργο 5-0 (12' Ντζέκο, 15' και 22' πέν. Μισίμοβιτς, 36' Πιάνιτς, 51' Μεντουνανίν)

Σλοβακία - Ρωσία 0-1 (71' Ντζαγκόεβ)



Ολλανδία - Μολδαβία 1-0 (40' Χούντελααρ)




Ρουμανία - Λευκορωσία 2-2 (19' και 51' πέν. Μούτου / 45' Κορνιλένκο, 82' Ντράγκουν)

Τουρκία - Γερμανία 1-3 (79' Χακάν Μπαλτά / 35' Μάριο Γκόμεθ, 66' Τόμας Μίλερ, 86' πέν. Σβάινσταϊγκερ)



Κύπρος - Δανία 1-4 (45'+1 Αβραάμ / 7' Γιάκομπσεν, 11' και 22' Ρόμενταλ, 20' Κροντ-Ντέλι)

Τσεχία - Ισπανία 0-2 (7' Μάτα, 23' Τσάμπι Αλόνσο)

Βέλγιο - Καζαχστάν 4-1 (40' πέν. Σίμονς, 43' Αζάρ, 49' Κομπανί, 84' Ογκουνζίμι / 86' πέν. Νουρνταουλέτοβ)



Β.Ιρλανδία - Εσθονία 1-2 (22' Ντέιβις / 77' πέν. και 84' Βασίλεβ)

Ουαλία - Ελβετία 2-0 (60' πέν. Ράμσεϊ, 71' Μπέιλ)

Σερβία - Ιταλία 1-1 (26' Ιβάνοβιτς / 2' Μαρκίζιο)

Ελλάδα - Κροατία 2-0 (71' Σαμαράς, 79' Γκέκας)

Γαλλία - Αλβανία 3-0 (11' Μαλουντά, 32' Ρεμί, 67' Ρεβεγιέρ)

Μαυροβούνιο - Αγγλία 2-2 (45' Ζβέροτιτς, 91' Ντελίμπασιτς / 11' Άσλεϊ Γιανγκ, 31' Ντάρεν Μπεντ)



Ανδόρα - Ιρλανδία 0-2 (8' Ντόιλ, 20' ΜακΓκίτι)

Πορτογαλία - Ισλανδία 5-3 (13' και 20' Νανί, 45' Έλντερ Ποστίγκα, 42' Ζοάο Μοουτίνιο, 87' Ελιζέου / 48' και 68' Γιόνασον, 94' πέν. Σίγκουρντσον)



Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Σάββατο

Λίχτενσταϊν - Σκωτία (20:30)

Thursday, October 6, 2011

Η Αλίσια Σακραμόνε ποζάρει για το ESPN

H παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική, Αλίσια Σακραμόνε ποζάρει για το ESPN.









Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Wednesday, October 5, 2011

O Αρσέν Βενγκέρ κάνει επίδειξη της τεχνικής του!




Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Tuesday, October 4, 2011

Apertura: Τα αποτελέσματα της της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή

Μπελγκράνο - Αρχεντίνος Τζούνιορς 1-2 (65' Φεντερίκο Αλμεράρες / 4' Χουάν Μοράλες, 57' Ρομπέρτο Μπρουμ)


Σάββατο

Ατλέτικο Ραφαέλα - Λανούς 2-1 (51' Φαμπρίσιο Φονταΐνι, 55' Φεντερίκο Γκονσάλες / 20' Μάριο Ρεγκέιρο)
Βέλες Σάρσφιλντ - Σαν Μαρτίν 1-0 (67' Εσεκιέλ Ρεσκαλντάνι)


Κυριακή

Ολ Μπόις - Ολίμπο 1-2
(43' Μάουρο Μάτος / 28' Χούλιο Φουρτς, 78' Αντρές Φρανσόια)



Ράσινγκ Κλουμπ - Ιντεπεντιέντε 1-1 (2' Γκαμπριέλ Άουτσε / 28' Φακούντο Πάρα)



Μπόκα Τζούνιορς - Τίγκρε 1-0 (15' Ντιέγκο Καστάνιο)



Κολόν Σάντα Φε - Εστουντιάντες 1-1 (59' Φεντερίκο Ιγκουαΐν / 45' Ροντρίγκο Μπράνια)



Δευτέρα

Μπάνφιλντ - Νιούελς Ολντ Μπόις 2-0 (54' και 73' Φακούντο Περέιρα)



Γοδόι Κρους - Σαν Λορένσο 2-0 (40' Λεονάρντο Σιγκάλι, 61' Ρουμπέν Ραμίρες)



Αρσενάλ Σαραντί - Ουνιόν 2-1 (21' Κριστιάν Τρομπέτα, 82' Μάουρο Όμπολο / 8' Πάουλο Ροσάλες)




Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Η βαθμολογία

1. Μπόκα Τζούνιορς 24
2. Ατλέτικο Ραφαέλα 19
3. Ράσινγκ Κλουμπ 18
4. Κολόν Σάντα Φε 17
5. Γοδόι Κρους 16
6. Λανούς 16
7. Τίγκρε 16
8. Μπελγκράνο 16
9. Βέλες Σάρσφιλντ 14
10. Ουνιόν 13
11. Αρσενάλ Σαραντί 12
12. Ολίμπο 11
13. Ιντεπεντιέντε 11
14. Σαν Λορένσο 11
15. Σαν Μαρτίν 10
16. Ολ Μπόις 10
17. Νιούελς Ολντ Μπόις 9
18. Αρχεντίνος Τζούνιορς 8
19. Μπάνφιλντ 7
20. Εστουντιάντες 6

Monday, October 3, 2011

Η Σακίρα τραγουδάει για τη Μπαρτσελόνα!



Για live scores, αναλύσεις και τα betting tips της ημέρας στο all-live-scores.com!

Primera Division: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Οσασούνα - Μαγιόρκα 2-2 (45' και 59' Ραούλ Γκαρθία / 34' πέν. και 80' πέν. Χεμέντ)
Βιγιαρεάλ - Σαραγόσα 2-2 (41' πέν. Τζουζέπε Ρόσι, 84' Ερνάν Πέρες / 35' Λουΐς Γκαρθία, 45' Μπαρέρα)
Σανταντέρ - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1 (59' Αντριάν Γκονθάλεθ / 20' Ταμούδο)
Βαλένθια - Γρανάδα 1-0 (4' Κανάλες)
Μάλαγα - Χετάφε 3-2 (64' Φαν Νίστελροοϊ, 88' Μαρέσκα, 92' Μπαπτίστα / 55' Πέδρο Λεόν, 75' Νικολάς Φεντόρ)



Κυριακή

Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο 1-2 (61' Ίνιγκο Μαρτίνεθ / 34' και 70' Φερνάντο Γιορέντε)




Μπέτις - Λεβάντε 0-1 (33' Χουάνλου)



Ατλέτικο - Σεβίλλη 0-0

Χιχόν - Μπαρτσελόνα 0-1 (12' Αντριάνο)



Εσπανιόλ - Ρεάλ 0-4 (17', 66' και 89' Ιγκουαΐν, 82' Καγεχόν)



*η 1η αγωνιστική έχει αναβληθεί

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 14
2. Λεβάντε 14
3. Ρεάλ 13
4. Μάλαγα 13
5. Βαλένθια 13
6. Μπέτις 12
7. Σεβίλλη 12
8. Ατλέτικο 8
9. Σοθιεδάδ 7
10. Μαγιόρκα 7
11. Οσασούνα 7
12. Εσπανιόλ 6
13. Ράγιο Βαγιεκάνο 6
14. Βιγιαρεάλ 6
15. Σαραγόσα 6
16. Μπιλμπάο 5
17. Γρανάδα 4
18. Χετάφε 4
19. Σανταντέρ 4
20. Χιχόν 1

Serie Α: Γιουβέντους - Μίλαν 2-0



Σκορερ: 87' και 93' Μαρκίζιο

Για livescore, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιντάλ (94' Πιατζιέντζα), Κράσιτς (54' Τζακερίνι), Πέπε, Βούτσινιτς (88' Μάτρι).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Νέστα (71' Αντονίνι), Τιάγκο Σίλβα, Τζαμπρότα, Φαν Μπόμελ, Νοτσερίνο (83' Αμπροζίνι), Ζέεντορφ, Μπόατενγκ, Κασάνο (61' Εμάνιουελσον), Ιμπραχίμοβιτς.

*κόκκινη 89' Μπόατενγκ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:


Σάββατο

Ρόμα - Αταλάντα 3-1 (20' Μπόγιαν, 31' Οσβάλντο, 81' Φάμπιο Σιμπλίσιο / 48' Ντένις)
Ίντερ - Νάπολι 0-3 (43' Καμπανιάρο, 56' Μάτζο, 75' Χάμσικ)

Κυριακή

Νοβάρα - Κατάνια 3-3 (49' πέν. Ριγκόνι, 65' Μοριμότο, 85' Ζέντα / 14' Λεγκροτάλιε, 56' Λόντι, 91' Αλεχάντρο Γκόμες)

Τσεζένα - Κιέβο 0-0



Φιορεντίνα - Λάτσιο 1-2 (8' Τσέρτσι / 28' Ερνάνες, 83' Κλόζε)

Λέτσε - Κάλιαρι 0-2 (10' Τιάγκο Ριμπέιρο, 40' Μπιοντίνι)



Παλέρμο - Σιένα 2-0 (19' Μιλιάτσο, 94' Αμπέλ Ερνάντες)
Πάρμα - Τζένοα 3-1 (29' και 42' πέν. Τζοβίνκο, 50' Μορόνε / 92' πέν. Παλάσιο)
Ουντινέζε - Μπολόνια 2-0 (29' Μπενάτια, 72' πέν. Ντι Νατάλε)
Γιουβέντους - Μίλαν 2-0 (87' και 93' Μαρκίζιο)


*η 1η αγωνιστική έχει αναβληθεί

Η βαθμολογία

1. Γιουβέντους 11
2. Ουντινέζε 11
3. Νάπολι 10
4. Κάλιαρι 10
5. Παλέρμο 10
6. Λάτσιο 8
7. Ρόμα 8
8. Κιέβο 8
9. Τζένοα 7
10. Φιορεντίνα 6
11. Κατάνια 6
12. Πάρμα 6
13. Σιένα 5
14. Νοβάρα 5
15. Μίλαν 5
16. Αταλάντα 4*
17. Ίντερ 4
18. Λέτσε 3
19. Τσεζένα 1
20. Μπολόνια 1

*η Αταλάντα ξεκίνησε με -6

Sunday, October 2, 2011

Superleague: Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-1



Σκόρερ: Μανωλάς (93' κεφαλιά)

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Λαγός, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Μάκος, Βάργκας, Λεονάρντο (Σιαλμάς 36'), Λυμπερόπουλος (Γκερέιρο 70'), Κάρλος (Γκουντγιόνσεν 68'), Μπελέκ.

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γιόνσον (Πετκάκης 46'), Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (Ριέρα 46'), Εστογιανόφ, Κούτσι, Γουνδουλάκης (Μιλοβάνοβιτς 70').

Premier League: Τότεναμ - Άρσεναλ 2-1



Σκορερ: 40' Φαρ ντερ Φάαρτ, 73' Κάιλ Γουόκερ / 51' Ράμσεϊ


Μπόλτον - Τσέλσι 1-5 (2' και 25' Στάριντζ, 15', 27' και 59' Λάμπαρντ)



Φούλαμ - ΚΠΡ 6-0 (2', 38' και 59' Άντριου Τζόνσον, 20' πέν. Μέρφι, 65' Ντέμπσεϊ, 74' Ζαμόρα)

Σουόνσι - Στόουκ 2-0 (9' πέν. Σκοτ Σικλέρ, 85' Ντρέιαμ)


Για live scores, αναλύσεις και τα betting tips της ημέρας στο all-live-scores.com!

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 19
2. Μάντσεστερ Σίτι 19
3. Τσέλσι 16
4. Νιούκαστλ 15
5. Λίβερπουλ 13
6. Τότεναμ 12
7. Άστον Βίλα 11
8. Νόριτς 8
9. Σουόνσι 8
10. Φούλαμ 7
11. ΚΠΡ 7
12. Γουλβς 7
13. Έβερτον 7
14. Άρσεναλ 7
15. Στόουκ 6
16. Σάντερλαντ 6
17. Γουΐγκαν 5
18. Γουέστ Μπρομ 5
19. Μπλάκμπερν 4
20. Μπόλτον 3

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 2-1



Σκόρερ: Μπεσέρα (8' κεφαλιά), Τζημόπουλος (68' πλασέ) - Λαμπρόπουλος (44' κεφαλιά)

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βισέντι (Βίλα 46'), Γεωργίου, Μπεσέρα (Κουέβας 62'), Μπακαγιόκο (Κειτά 72').

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (Κοντοδήμος 61'), Βέντζελ, Καλαντζής, Γιάντσης (Ιωνάννου 59'), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Οσμάν, Λόβιν (Μετίν 70').

Bundesliga: Ανόβερο - Βέρντερ 3-2



Σκορερ: 2', 38' και 60' Αμπντελάουε / 45' Αρναούτοβιτς, 89' Πισάρο

Αμβούργο - Σάλκε 1-2 (37' Πέτριτς / 13' και 73' Χούντελααρ)




Για livescores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 19
2. Βέρντερ 16
3. Γκλάντμπαχ 16
4. Σάλκε 15
5. Ανόβερο 15
6. Ντόρτμουντ 13
7. Στουτγκάρδη 13
8. Χόφενχαϊμ 13
9. Λεβερκούζεν 13
10. Χέρτα 12
11. Νυρεμβέργη 11
12. Κολωνία 10
13. Βόλφσμπουργκ 9
14. Μάιντς 8
15. Φράιμπουργκ 7
16. Κάιζερσλαουτερν 5
17. Αμβούργο 4
18. Άουγκσμπουργκ 4

Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα 4-1

Τα γκολ: 22' και 43' Σαβιόλα, 65' Λουϊζάο, 67' Νολίτο / 51' πέν. Μίτσελ

Για live scores, αναλύσεις και τα betting tips της ημέρας στο all-live-scores.com!

Saturday, October 1, 2011

Serie A: Ρόμα - Αταλάντα 3-1



Σκορερ: 20' Μπόγιαν, 31' Οσβάλντο, 81' Φάμπιο Σιμπλίσιο / 48' Ντένις

Για livescore, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

ΡΟΜΑ: Λόμποντ, Ρόζι, Μπουρντίσο, Χάιντσε, Χοσέ Άνχελ, Φάμπιο Σιμπλίσιο, Πιάνιτς, Ντε Ρόσι, Τότι (69' Πισάρο), Οσβάλντο (86' Μποριέλο), Μπόγιαν (62' Μπορίνι).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Αντρέα Μαζιέλο, Καπέλι, Μανφρεντίνι, Μπελίνι, Στσελότο, Τσιγκαρίνι, Μπρίγκι (57' Μποναβεντούρα), Παντοΐν, Μαξιμιλιάνο Μοράλες (75' Γκαμπιαντίνι), Ντένις.

Ίντερ - Νάπολι 0-2



ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου, Σανέτι, Καμπιάσο, Όμπι, Ρίκι Άλβαρες, Φορλάν, Πατσίνι.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Κμαπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Γκαργκάνο, Σούνινγκα, Χάνσικ, Πάντεβ, Λαβέτσι.

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0



Σκόρερ: Σίσιτς (30', ΟΦΗ)

Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο (90' Σόουζα), Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης (76' Μάντζιος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (59' Ολίσε), Τζούνιορ (80' Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (77' Κατσικοκέρης).

Premier League: Έβερτον - Λίβερπουλ 0-2

Έβερτον - Λίβερπουλ 0-2 (71' Κάρολ, 82' Λουΐς Σουάρες)




Άστον Βίλα - Γουΐγκαν 2-0 (36' Αγκμπονλαχόρ, 62' Ντάρεν Μπεντ)



Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Σίτι 0-4 (56' Άνταμ Τζόνσον, 59' Μπαλοτέλι, 73' Νασρί, 87' Σάβιτς)



Για live score, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 2-0 (68' Άντερσον, 87' Γουέλμπεκ)



Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ 2-2 (24' Μπέντνερ, 26' Ελμοχαμαντί / 4' Μόρισον, 5' Λονγκ)



Γουλβς - Νιούκαστλ 1-2 (88' Φλέτσερ / 17' Ντεμπά Μπα, 38' Χονάς Γκουτιέρες)

Bundesliga: Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-0

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-0 (30', 45' και 78' Λεβαντόβσκι, 75' Γκέτσε)



Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 3-1 (14' Κάστρο, 65' Ντερντιγιόκ, 85' Κίσλινγκ / 59' Μάντζουκιτς)



Για live scores, αναλύσεις και τα betting tips της ημέρας στο all-live-scores.com!


Νυρεμβέργη - Μάιντς 3-3 (5' Φάουλνερ, 19' Μακ, 82' Πέκχαρτ / 32' Μπούνγκερτ, 45' Τσουπό-Μοτίνγκ, 52' Ίβανσιτς)



Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1-0 (19' Φλουμ)



Χόφενχαϊμ - Μπάγερν 0-0



Χέρτα - Κολωνία 3-0 (14' και 26' Λασονγκά, 34' Ραφαέλ)

Bundesliga: 8η αγωνιστική

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011


Κάιζερσλαουτερν - Στουτγκάρδη 0-2 (52' Κακάου, 69' Μπουλαρούζ)




Για live scores, αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2011

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ (16:30)
Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ
Νυρεμβέργη - Μάιντς
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Χόφενχαϊμ - Μπάγερν
Χέρτα - Κολωνία (19:30)

Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2011

Ανόβερο - Βέρντερ (16:30)
Αμβούργο - Σάλκε (18:30)

Primeira Liga - 7η αγωνιστική

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σετούμπαλ - Ρίο Άβε 2-1 (23' Σίλβα, 81' Λεάλ / 21' Γιαλάτζε)



Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο all-live-scores.com!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα (22:30)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Φεϊρένσε - Μαρίτιμο (18:00)
Νασιονάλ - Ολιαλένσε
Λεϊρία - Μπράγκα
Γκιμαράες - Σπόρτινγκ (20:00)
Ακαντέμικα - Πόρτο (22:15)



Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ζιλ Βισέντε - Μπέιρα-Μαρ (22:15)