Sunday, November 28, 2010

Τρεις δυνατοί άσσοι κι ένα όβερ

Τρεις άσσους με πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, κι ένα όβερ περιλαμβάνουν οι αποψινές στοιχηματικές προτάσεις του all-live-scores.com.

Πονέσανε τα μάτια μας

Ούτε λίγο τη μπάλα κάτω να παίξουνε ποδόσφαιρο δε μπορούσαν χτες να βάλουνε ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Ήταν ένα από τα χειρότερα ντέρμπι τελευταία. Ασύνδετος και κοιμισμένος ο Ολυμπιακός με το ντεφορμέ Ιμπαγάσα και τον ανεκδιήγητο (για άλλη μια φορά) Ντουντού να προσπαθούν να ... σαμποτάρουν τις όποιες καλές ενέργειες της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Πάντελιτς την άκουσε και θέλει μια μπάλα μόνος τους, όπως κι ο Μιραλάς που νομίζει ότι θα σκοράρει με κάθε τρόπο που θεωρεί πιθανό και σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο το ποδόσφαιρο αυτή τη φορά τιμώρησε τον Ολυμπιακό για την επιπολαιότητα και την έλλειψη τσαμπουκά των παικτών του.


Η δε ΑΕΚ εδινε την εντύπωση πως δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρει με τέτοιο Σκόκο σαν το χτεσινό...Έπρεπε να έρθουν οι καθυστερήσεις και η κόπωση για να βρεθεί ο Μπλάνκο ολομόναχος μισό μέτρο από την εστία του Ολυμπιακού (!) και να δώσει τη νίκη.

Η νίκη πάντως δε σου αξίζει αν λέγεσαι Ολυμπιακός με την εικόνα που παρουσίασες. Διότι διαθέτεις πανάκριβο ρόστερ και χάνεις το τρίτο (!) σερί πέναλτι (0/3) και τουλάχιστον δυο κραυγαλέες ευκαιρείες για γκολ. Κι ας σου κόβει ο επόπτης δυο πολύ καλές φάσεις για γκολ χωρίς να υπάρχει παράβαση.

Tuesday, November 23, 2010

777 ευρώ μετρητά κάθε εβδομάδα, αποκλειστικά από τη betoto.com

Τα τυχερά 7άρια της betoto.com, της ελληνικής εταιρίας online στοιχήματος, επέστρεψαν! Γι’ ακόμα μια χρονιά η betoto.com σας δίνει την ευκαιρία, όσο εσείς παίζετε με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, να κερδίζετε 777 ευρώ μετρητά κάθε εβδομάδα!
Ο αριθμός - κλειδί είναι το 7! Τοποθετείστε 7 ευρώ την ημέρα σε αθλητικά στοιχήματα, σε διάστημα 7 ημερών (Δευτέρα – Κυριακή) και μπείτε αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις για 777 ευρώ μετρητά!
Από σήμερα έως και τις 19 Δεκεμβρίου μπείτε στη betoto.com και ίσως είστε εσείς ο επόμενος νικητής!
Αισθάνεστε τυχεροί; Μη χάνετε χρόνο!
betoto.com – μπείτε στο παιχνίδι!


Sunday, November 14, 2010

Μεγάλος διαγωνισμός από τη betoto

Κερδίστε μοναδικές 4ήμερες, χειμερινές αποδράσεις στο Saint Moritz της Ελβετίας!


Η betoto.com, η ελληνική εταιρία online στοιχήματος, το φετινό χειμώνα, σας ταξιδεύει στην Ελβετία! Ο νέος χειμερινός διαγωνισμός της betoto.com μόλις ξεκίνησε! Με τρόπο απλό, εύκολο και γρήγορο έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα «υψηλών αποδόσεων». Γιατί όσο εσείς παίζετε με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα,  τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για μοναδικές χειμερινές αποδράσεις και πολλά άλλα πλούσια δώρα!
Λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση, απλά κάνοντας μια κατάθεση στο στοιχηματικό σας λογαριασμό και τοποθετώντας τουλάχιστον ένα αθλητικό στοίχημα, από τις 5 Νοεμβρίου 2010 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2011!  Μπείτε τώρα στο www.betoto.com/winter και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο αυτό διαγωνισμό!
10 ακόμα τυχεροί παίκτες της betoto.com, θα κερδίσουν από ένα iPhone 4!
Θέλετε να είστε και εσείς ένας από τους τυχερούς νικητές; Μπείτε στο παιχνίδι με τη betoto.com και αποδράστε...κοσμοπολίτικα!
Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, μην χάνετε χρόνο!

Φτιάξε το ΜΠΟΝΟΥΣ στα μέτρα σου!!!

Τσέκαρε τις επιλογές σου και προσάρμοσε το BONUS εγγραφής σου ανάλογα με τις δυνατότητές σου. Πραγματικά καινοτομική προσφορά από τη Unibet αυτή τη φορά:

  • Διπλασιασμός κατάθεσης έως 30€
  • 50% μπόνους έως 100€
  • Πάρε 200€ δώρο!
Κάνε κλικ εδώ και διάβασε τις λεπτομέρειες.

Sunday, November 7, 2010

Ματσάρα χωρίς αύριο στη Ρώμη

Η Λάτσιο έχει μια σφιχτοδεμένη και σκληρή αμυντική γραμμή αλλά για η Ρόμα δε μπορούμε να πούμε το ίδιο. Ούτως ή άλλως τα πάντα ξεχνιούνται σε ένα τέτοιο παραδοσιακά επεισοδιακό ντέρμπι. Τα τέσσερα τελευταία ματς μεταξύ τους έχουν λήξει over και καταλήγουν "ροντέο" από πλευρά θεάματος  ενώ η Λάτσιο εντός έχει μέσο όρο τα 2 γκολ. Να σημειωθεί φυσικά και η απουσία του Φραντσέσκο Τότι από την αποστολή αλλά η γνώμη μου είναι ότι το 2.16 είναι μια πολύ δελεαστική απόδοση για να ζητήσουμε τρια γκολάκια στο παιχνίδι. Το προγνωστικό...

Thursday, November 4, 2010

Και η ΑΕΚ μπορεί...

Κάθετος στο θέμα της αποψινής νίκης εμφανίζεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να βρεθεί η ομάδα του στη δεύτερη θέση και να αφήσει την Άντερλεχτ επίσης τρεις βαθμούς πίσω. Μπορεί να τα καταφέρει η ΑΕΚ κι επίσης ο Μπλάνκο έχει πράγματα να δείξει μπροστά στο κοινό του "δικέφαλου". Το προγνωστικό...

Wednesday, November 3, 2010

Σαχτάρ - Άρσεναλ 10 χρόνια μετα?

3-0 είχε πατήσει η Σαχτάρ την Άρσεναλ τη σεζόν 2000-2001 στο Ντόνετσκ. Όπως επίσης και ηττήθηκε στο Λονδίνο με 3-2. Την περασμένη αγωνιστική είχαμε αυτήν την επίδειξη της τέχνης του ποδοσφαίρου που απλόχερα μας χαρίζει η ομάδα του Βενγκέρ και τη νίκη της Άρσεναλ με το εκθαμβωτικό 5-1. Η Σαχτάρ θέλει να απαντήσει απόψε και μπορεί να τα καταφέρει παρά τις απουσίες βασικών όπως ο Φερναντίνιο. Άλλωστε και οι Λονδρέζοι έχουν απώλειες και μάλιστα ηχηρές, όπως οι Φαν Πέρσι, Φάμπεργας, Ντιαμπί, Αλμούνια και πάει λέγοντας...Στο ασιατικό....